Om oss

Lindy Hop Östersund är en i alla avseenden obunden ideell förening med säte i Östersunds kommun.

Vi ordnar social dans till populämusiken från jazzens gröna ungdom, kurser i jazzerans danser och vi arbetar rent allmänt för en långsiktigt livskraftig dansmiljö för alla som gillar att röra på sig till gammeljazzen från 1920-, 30- och 40-talet.

In english

We are a non-profit organization dedicated to social swing dancing. You may join our classes, practises and social dance events.

Kontakt

Mejla oss på adressen info@lindyostersund.se.

Fakturor skickas direkt till kassören: Lindy Hop Östersund c/o Björn Norell, Norra Gröngatan 5B, 831 41 Östersund (alternativt via mejl till kassor@lindyostersund.se).

Hitta oss/find us

Det är viktigt att vi swingdansare visar att vi finns. Ett sätt är att betala medlemsavgift i en swingdansförening i området. Det kostar fortfarande (verksamhetsåret 2023/2024) bara 100 kr att vara med i föreningen Lindy Hop Östersund!

Du måste ansöka och bli godkänd för att bli medlem i föreningen Lindy Hop Östersund. Ansökan om medlemskap sker via vår mejladress info@lindyostersund.se. Ange ditt ärende, fullständigt namn, adressuppgifter. och gärna ett telefonnummer där vi kan nå dig. När du får en bekräftelse på att du blivit accepterad som medlem ska du också betala in medlemsavgiften (se instruktionen nedan).

Om du redan är medlem behöver du inte ansöka igen. Sätt bara in avgiften på kontot enligt instruktionerna nedan. Får du ingen bekräftelse från oss på ett tag måste vi be dig kontakta oss via vår mejladress.

Betala medlemsavgift

När du sätter in medlemsavgiften på vårt bankgirokonto eller Swish, var noga med att ange avsändare och ange "medlemskap" som meddelande. Var vänlig och gör separata inbetalningar för medlemskap (undvik klumpsumma med andra betalningar) och för varje individ (är ni till exempel ett par, gör två inbetalningar).

Bankgiro: 217-2948
Swish: 123-147 67 04

Om det gäller en ansökan om nytt medlemskap behöver du skicka oss kompletterande information via mejl.

Lindy Hop Östersund informerar via denna webbplats samt via mejlutskick. Vi finns dessutom på sociala medier (Facebook).

Mejlutskick

Vi har två olika mejlgrupper, en som är tänkt för aktiva dansare och en som är tänkt för kommande dansare. På aktiva-listan skickas all information om våra aktiviteter och ibland annat swingdansrelaterat. På alla-listan skicka information om nybörjarkurser, prova-på eller andra aktiviteter där alla är välkomna. Ange om du vill vara med på "aktiva"-listan eller "alla"-listan.

Prenumerera

Om du vill få information från oss via e-post anmäler du det enklast genom att mejla oss på info@lindyostersund.se och förklara vad det är du önskar.

Ett annat sätt är att direktanmäla dig via ett formulär: nyhetsbrev.

Sociala medier

Facebook

Föreningen har en Facebook-grupp, där det anslås olika swingdansrelaterade aktiviteter och diskussioner, inte bara sådant som rör Lindy Hop Östersunds medlemmar och lokala dansare.

Vi förbehåller oss rätten att moderera innehållet i vår Facebook-grupp så att det ligger i linje med föreningens värderingar och informationsbehov.

I samband med medlemsregistrering och olika aktiviteter samlar vi in personuppgifter.

Lindy Hop Östersund hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning, oavsett om den lagras digitalt eller i tryck. Vi sprider aldrig personuppgifter till tredje part, förutom genom följande samarbeten med externa aktörer:

  • studieförbund i samband med arrangemang (separata godkännanden samlas in)
  • leverantör av e-posttjänst för att förmedla våra informationsbrev (medlemmars mejladress läggs alltid till vår mejllista utan vidare förfrågan)
  • leverantörer av administrativa tjänster i samband med arrangemang (separata godkännanden samlas in)
  • svenska myndigheter som vill ta del av data som vi lagrar.

Alla personuppgifter (persondata, kontaktuppgifter, kursdeltagarinformation, bilder etc.) som vi har registrerade, kommer att på den enskilde individens begäran lämnas ut eller raderas från våra register.