Socialdans hösten 2022

Välkomna till höstens tredje socialdans på Ecocaféet, Storgatan 26 i Östersund, torsdagen den 24 november 2022.

Kl. 18:30 börjar den jazziga musiken strömma ur högtalarna, och DJ Anders G Eriksson spelar swingig musik fram till kl. 21. Men kom gärna tidigare och ät/drick något från Ecocaféets meny. Det är ingen entré till vår Stompin’, utan inträdet är att du handlar/äter något där för minst en hundring!

Vi kallar vår socialdans för Stompin'. Socialdans är ett uttryck för att träffas och dansa till musik i en social miljö. Det är enkelt - behövs bara plats, musik och några dansglada personer. Men det kan också vara ett större evenemang med levande musik, fika, underhållning m.m.

Huvudsyftet med socialdans är att ALLA ska känna sig välkomna - nybörjare såväl som mer avancerade dansare. Det ger såklart eventet en extra krydda om dansarna klär upp sig, gärna i en jazzig och tidstypisk stil - men alla klädstiler är okej...!

Vår jazziga socialdans (Stompin') är demokratisk, dvs både förare och följare kan bjuda upp till swingdans. Vi brukar också vara bra på att ta hand om varandra på våra Stompin', så att alla dansare blir varma och glada...!

Mer socialdans i höst:

Torsdagen den 15 december, LuciaLindy på Tingshuset, 18 – 21, DJ: Sara & Hanna

Vi ses där – Stompin’ & Stomp Off