Om oss

Vi ordnar social dans till jazzerans populämusik, kurser i jazzerans danser och vi arbetar rent allmänt för en långsiktigt livskraftig dansmiljö får alla som gillar att röra på sig till gammeljazzen från 1920-, 30- och 40-talet.

In english

We are a non-profit organization dedicated to social swing dancing. You may join our classes, practises and social dance events.

Medlemskap

Det är viktigt att vi swingdansare visar att vi finns. Ett sätt är att betala medlemsavgift i en swingdansförening i området. Det kostar fortfarande bara 100 kr att vara med i föreningen Lindy Hop Östersund!

Hitta oss/find us

Information från oss

Om du vill få information från oss via e-post anmäler du det enklast genom att mejla oss på info@lindyostersund.se och förklara vad det är du önskar.

Vi har två olika mejlgrupper, där den ena är tänkt för aktiva dansare som vill få alla information och den andra är tänkt för den som ännu inte kommit igång och vill veta när det blir nybörjarkurs, prova-på eller andra aktiviteter där alla är välkomna. Ange om du vill vara med på "aktiva"-listan eller "alla"-listan.

Vi har också en Facebook-grupp, där det anslås olika swingdansrelaterade aktiviteter och diskussioner, inte bara från Lindy Hop Östersunds medlemmar och lokala dansare.